Yhtiöoikeudelliset palvelut

Ota yhteyttä

Yhdistysten ja yrityksen perustamiset

Opastamme uuden yhdistyksen tai yrityksen perustamisessa, yhtiömuodon valinnasta tarvittaviin perustamisilmoituksiin asti. Yhtiömuoto vaikuttaa yrityksen velvollisuuksiin ja verotukseen. Autamme sinua valitsemaan oikein, jotta et joudu myöhemmin yllättymään uuden yrityksen hallinnointiin kuluvasta ajasta ja verotuksellisten velvollisuuksien määrästä.

Yritysmuodon muutokset

Kun yrityksen yhtiömuoto on muuttumassa, opastamme tarvittavien ilmoitusten tekemisessä ja käytännön järjestelyiden toteuttamisessa.

Omistajanmuutokset ja yritysten lopetukset

Autamme toteuttamaan yritysten omistussuhteiden muutokset ja sukupolvenvaihdokset sujuvasti ja saumattomasti. Yrityksen toiminnan loppuessa, opastamme lopetustoimenpiteissä ja varmistamme, että lopetusilmoitukset on tehty kerralla oikein ja halutessasi pysyvästi.

Kaupparekisterin muutokset

Sekä pienissä että suurissa muutoksissa, opastamme tai teemme tarvittavat ilmoitukset kaupparekisteriin. Voit luottaa siihen, että haluamasi muutokset yrityksen tietoihin tulevat myös voimaan, oli sitten kyse vain yhteystietojen muutoksista tai koko yhtiömuodon muuttumisesta.