Sähköinen taloushallinto

Ota yhteyttä

Sähköinen taloushallinto auttaa yritystä ja tilitoimistoa hoitamaan laskut, kirjanpidon ja palkanlaskennan sähköisesti yhdessä keskitetyssä palvelussa. Keskitetyn palvelun ansiosta yrityksen sisäinen raportointi ja tulosseuranta muuttaa reaaliaikaiseksi ja siirtyy verkkoon.

Sähköinen taloushallinto ei kuitenkaan tarkoita ainoastaan laskujen ja kirjapidon hoitamista tietokoneella. Kyseessä ei myöskään ole täysin automatisoidusta taloushallinnosta, vaan palvelun toteuttaa aina ammattilainen.

Perinteisessä kirjanpidossa tositteet pysyvät yleensä toimiston arkistoissa tai yhdelle tietokoneelle tallennetun taloushallinto-ohjelmiston muistissa. Sähköisessä taloushallinnossa kaikki työkalut ovat käytössä selainohjelman ja internetyhteyden kautta, sijainnista huolimatta. Näin esimerkiksi kirjanpitäjän ja yrittäjän on helppo jakaa samat työkalut yrityksen taloushallinnon hoitamiseen ja yrityksen talouden lukujen reaaliaikaiseen seuraamiseen. Luvut on helppo jakaa myös sisäisesti, yrityksen avainhenkilöiden kesken, ilman erillistä raporttien laatimista.

Käytössämme on Visma Fivaldi järjestelmä, jolla pystymme tuottamaan kirjanpidon joustavasti täysin paperisena, täysin sähköisenä tai niiden yhdistelmänä. Käytämme myös E-tasku -palvelua helpottamaan kuittien keräämistä.

Sähköisellä taloushallinnolla onnistuu esimerkiksi

  • Laskujen lähettäminen ja vastaanottaminen sähköisesti – suoraan taloushallintojärjestelmään ”ilman välikäsiä”
  • Laskujen kierrätys
  • Matka- ja kululaskujen käsittely
  • Palkanlaskenta
  • Reaaliaikainen kirjanpito
  • Sähköinen taloushallinto