Palkanlaskenta ja -maksu

Kokonaisvaltainen palvelumme kattaa kaikki palkanlaskennan vaiheet, laskennasta maksamiseen ja vaadittujen ilmoitusten lähettämiseen.

Ota yhteyttä

Palkanlaskenta

Palkanlaskenta vaatii esimerkiksi palkkalajien, työehtosopimusten ja työlainsäädännön ajantasaista ymmärrystä. Laskennan lisäksi palkoista pitää pystyä muodostamaan samalla vaadittavat ilmoitukset. Onnistuneessa palkanlaskennassa tärkeätä on myös oikea-aikaisuus ja säännöllisuus. Kaiken tämän hallitseminen mahdollistaa myös palkanmaksun oikea-aikaisuuden ja täsmällisyyden.

Jättämällä palkanlaskennan taloushallinnon ammattilaiselle, voit varmistua siitä, että palkat on laskettu oikein ja tarkasti. Aikaasi ei kulu korjausten tekemiseen ja puuttuvien summien makseluun, tai pahimmassa tapauksessa ylimääräisten maksujen vaatimiseen takaisin.

Palkanmaksu

Tarkka ja täsmällinen palkanmaksu on merkittävä tekijä varsinkin yritysten imagon kannalta. Virheelliset lasketut palkat ja väliin jäänyt tai myöhästynyt palkkojen maksu eivät auta voittamaan työntekijöiden luottamusta. Palkanlaskennan lisäksi voit hoidattaa myös palkanmaksun keskitetysti kauttamme.

Palkkatodistukset

Toimitamme oikeaoppisesti laaditut ja selkeät palkkatodistukset työntekijöille. Kuukausittaisista todistuksista yöntekijät voivat seurata helposti henkilökohtaisia tulojaan ja palkkaan liittyvää verotustaan.

Ilmoitukset verottajalle

Toimitamme verottajalle kaikki tarvittavat ilmoitukset maksetuista palkoista ja työnantajamaksuista. Kun keskität taloushallintonne meille, hoidamme tilikauden päätteeksi palkkatietojen viemisen myös tilinpäätökseen ja veroilmoitukseen.

Työnantajavelvoitteet

Autamme sinua hoitamaan kaikki palkanmaksuun liittyvät lainsäädännölliset velvollisuudet, sekä opastamme todellisten palkkakustannusten laskemisessa, työnantajamaksut huomioon ottaen.